Afvoer ontstoppen in Kerkrade?

Herkent u deze situatie? Het water loopt al een tijdje niet goed weg uit uw gootsteen. U neemt zich voor om binnenkort eens een ontstoppingsmiddel te gebruiken, maar dan begint het te borrelen: de afvoer is verstopt. Een verstopte afvoer is heel vervelend. Een beginnende verstopping kunt u vaak zelf verhelpen, maar als er echt sprake is van een totale verstopping heeft u hulp nodig. In Kerkrade begrijpen wij dit als geen ander! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoer en riool, we staan dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat de afvoer weer perfect werkt. We kunnen u helpen bij het ontstoppen van de afvoer van de:

  • vaatwasser
  • wasmachine

Afvoer ontstoppen in Kerkrade: zelf ontstoppen

Er zijn twee toegankelijke manieren om zelf uw verstopping op te lossen. Dat kan door het gebruik van een traditionele ‘plopper’of door gebruik van chemisch ontstoppingsmiddel. Met een plopper kunnen blokkades hoog in de afvoer losschieten waarmee het probleem is opgelost. Ook kunt u kiezen voor chemische ontstoppers. Lees bij gebruik van deze ontstoppers altijd goed de gebruiksaanwijzing! Veel ontstoppingsmiddelen die u in de supermarkt kunt kopen zijn erg slecht voor uw leidingwerk. Mochten er resten in uw leidingwerk blijven hangen dan kunnen deze middelen uw leidingwerk zodanig beschadigen dat vervangen de enige optie is. Spoel na gebruik daarom altijd goed uw leidingwerk door, dit voorkomt deze problemen.

Afvoer ontstoppen in Kerkrade: een ontstoppingsbedrijf inschakelen

Mocht het gebruik van de plopper of chemische ontstoppingsmiddelen geen uitkomst bieden dan bevindt de blokkade zich dieper waarschijnlijk dieper in de afvoer. Hiervoor is het zeker aan te raden om professionele hulp in te schakelen om de verstopping op te lossen. Zo weet u zeker dat uw riool hersteld wordt zonder dat er schade ontstaat. Interesse in onze diensten? Aarzel in Kerkrade niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren vakmannen zijn u graag van dienst! Wij ontstoppen de afvoer met behulp van ontstoppingsveren en hoge waterdruk. Het resultaat hiervan is altijd hetzelfde: uw afvoer loopt weer goed door! Vul nu ons contactformulier in, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 045 - 200 04 02. Wij staan voor u klaar!