Rioollekkage in Kerkrade

Soms loopt het afvalwater via een ongewenste weg het riool of de afvoer uit. Ziet u vocht- of schimmelplekken op de muur of ruikt u een vieze geur in huis? Stankoverlast en loslatend behang duiden vaak op een rioollekkage. Ook rioolvliegjes of pissebedden wijzen vaak op een lekkage in de riolering. Het slib dat uit het riool lekt is een goede voedingsbodem voor rioolvliegjes. Op die manier vinden ze hun weg vanuit het riool naar uw huis.

Een lekkage in het riool is een lastig probleem, achter muren of onder vloeren zijn ze lastig te vinden. Beumers Rioolservice staat in de gehele omgeving van Kerkrade klaar om uw rioollekkage op te sporen en te verhelpen.

Oorzaken rioollekkage

Scheurtjes of breuken in de rioolbuizen kunnen door allerlei zaken worden veroorzaakt. Wanneer straatwerk verzakt kan dit ernstige gevolgen hebben voor de riolering. Daarnaast kunnen boomwortels de boosdoeners zijn en scheuren veroorzaken in de rioolbuizen. Verstoppingen kunnen ook de oorzaak van schade aan het riool zijn. Door de druk die de verstopping veroorzaakt kan de rioolbuis bijvoorbeeld barsten. Ten slotte kan slijtage door de jaren heen ook voor schade zorgen.

Lekkage in riool verhelpen

In Kerkrade en omgeving komen wij graag bij u langs om de conditie van uw afvoersysteem en riolering te bekijken. Met professioneel lekdetectie apparatuur gaat wij effectief te werk. Lekkages veroorzaken vaak grote schade aan uw huis en plafonds of muren moeten in de meeste gevallen gerenoveerd worden. Beumers Rioolservice zorgt ervoor dat schade wordt beperkt en dat u snel weer zorgeloos uw huis kan bewonen. Indien u een vraag heeft of een afspraak wilt maken, bel dan gerust naar 045 - 200 04 02. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.