Rioolstank in huis in Kerkrade

Hangt er een vreemde geur in uw badkamer? Ruikt het muf in uw kelder? Of heeft u te maken met een vieze wc lucht? Grote kans dat u te maken heeft met problemen in uw riool. Rioollucht kan een woning binnendringen door kleine scheurtjes die zijn ontstaan in rioolbuizen, maar er kan ook sprake zijn van slechte ontluchting of een lekkage. Rioolstank is vervelend en onze specialisten begrijpen als geen ander dat u zo snel mogelijk van deze lucht af wilt. Daarom staan wij in Kerkrade en omgeving voor u klaar met onze breed uitgeruste servicewagens. Wij achterhalen de oorzaak en zorgen ervoor dat de nare luchtjes snel verdwenen zijn.

Oplossing rioollucht in huis

Rioolstank kan verschillende oorzaken hebben. Onze rioolspecialisten hebben de beschikking over professionele apparatuur om op een professionele manier te achterhalen waar de stank vandaan komt. Of het nu gaat om scheurtjes in uw riolering, om lekkage of slechte ontluchting; wij hebben voor elke oorzaak een passende oplossing die we meteen voor u kunnen uitvoeren.

Heeft u te maken rioollucht in uw badkamer, keuken, wc of kelder? Maak dan vandaag nog een afspraak. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 045 - 200 04 02. Wij staan voor u klaar en in de hele regio Kerkrade