Badkamer ontstoppen Kerkrade

Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren.

Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade.

Badkamer ontstoppen Kerkrade: zelf sanitair ontstoppen

Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Door gebruik te maken van een plopper kunnen lichte verstoppingen boven in de leidingen vaak losschieten waarmee het probleem is opgelost. Ook kunnen chemische ontstoppingsmiddelen een helpende hand bieden. Lees hierbij wel altijd de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. Mochten er resten van chemische middelen in uw leidingen blijven hangen dan kan dit blijvende schade aanrichten waarmee in het slechte geval de leidingen zelfs vervangen moeten worden. Spoel na gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen daarom ook altijd uw leidingwerk grondig door.

Badkamer ontstoppen Kerkrade: specialist inschakelen

Mochten bovenstaande handelingen geen oplossing bieden dan is het zeer aannemelijk dat de verstopping hardnekkig is en dieper in de leiding zit. Hardnekkige verstoppingen in de badkamer kunt u dan beter overlaten aan een specialist. In Kerkrade en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen, we verhelpen dan ook gegarandeerd het probleem. Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer. Interesse in onze diensten? Twijfel dan niet langer en schakel onze hulp in! Dat kan door ons contactformulier in te vullen, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen! Dan kan, wij zijn bereikbaar via: 045 - 200 04 02. Wij helpen u graag!