Riool ontstoppen Kerkrade?

Iedereen maakt minstens een paar maal per dag gebruik van het riool. Toch staan we vaak pas stil bij het belang van een goede riolering, als er een probleem ontstaat. Als de toiletpot overloopt door een ernstige verstopping beseffen we hoe onmisbaar het riool is in onze moderne samenleving. Op dat moment wilt u niets liever dan zo snel mogelijk van deze problemen verlost te zijn. Allereerst is belangrijk dat u weet bij wie u moet zijn om een verstopt riool zo snel mogelijk te laten verhelpen. Gelukkig helpen wij u graag! Onze vakmannen begrijpen dat u gebaat bent bij een snelle oplossing van het probleem. Daarom kunt u voor het ontstoppen van uw riool dag en nacht een beroep op ons doen! Woont u in Kerkrade en heeft u te maken met een verstopt riool? Aarzel dan niet en schakel meteen onze hulp in.

Riool ontstoppen Kerkrade: reden van verstopping

Een rioolbuis kan gemakkelijk verstopt raken door verkeerd gebruik van afvoer en riolering. Wordt er bijvoorbeeld steeds een grote hoeveelheid toiletpapier, vochtige doekjes of dameshygiëne door de wc gespoeld? Dan is de kans erg groot dat dit de oorzaak is van een vaak hardnekkige verstopping. Dit komt omdat het riool is hier niet op is berekend waardoor een blokkade gemakkelijk kan ontstaan. Door het riool te gebruiken waarvoor het bedoeld is kunt u voor een groot deel voorkomen dat het nodig is uw riool te laten ontstoppen.

Riool ontstoppen Kerkrade: ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopt riool in uw woning, winkel of bedrijfspand? Dan kunt u altijd allereerst zelf de verstopping proberen op te lossen door middel van een ‘plopper’ of chemische ontstoppers. Mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren dan staan wij in Kerkrade en omgeving dag en nacht voor u klaar. We bekijken per situatie of we uw riool ontstoppen door middel van hoge waterdruk, of met een mechanische veermachine. Iedere situatie is immers uniek!

Hulp nodig bij het riool ontstoppen? Neem dan snel contact op via ons contactformulier of bel ons op 045 - 799 00 44.